Utvecklingssamtal, lunchdejt & shopping

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi livets första utvecklingssamtal som föräldrar. Så stort! Vuxenpoäng. Det var så mysigt och kul. De är imponerande av Milos snabba utveckling, och tyckte också han var som en helt annan person efter resan till Mauritius. Framförallt språkutvecklingen som fullkomligt exploderade under den resan och han förvandlades till en papegoja, haha. Han förstår så mycket mer nu också. Det var så härligt att få sitta där och höra om hans utveckling och man blir så himla stolt. Min stora lilla kille.
 
Dagarna går, efter idag är det tre dagar kvar till BF som är på lördag. Men jag tror fortfarande han kommer ut först nästa vecka... får se om jag ska planera in mer saker. Sover pissdåligt nu men har på något sätt energi kvar. I natt var jag inte vaken mitt sedvanliga 02-04, däremot vaknade jag kl.03 och kunde inte somna om och sen gick jag upp med Milo 5.45. :/
 
Hade lunchdejt med en f.d kollega från EY i MOS. Hade gärna promenerat dit men klarar inte det, det gör för ont nu. Synd för det är årets härligaste dag hittills, vädermässigt.
 
Igår fick Milo sin favoriträtt spaghetti bolognese och så drack han mjölk ur ett sugrör med chokladsmak i från mormor, DET var en hit haha
 
Var där en timme tidigare och kollade butiker. Så smidigt, men ändå tråkigt (!), med andra barnet att man typ inte behöver några kläder... jag behöver tröst/uttråkningsshoppa nu i väntan på att han ska komma ut haha. Köpte däremot kläder till Milo som han behöver; 6 par strumpor (massa som har försvunnit på föris, helt ärligt har jag varit urdålig på att märka dem - hade tappat bort märkpennan men köpte en ny idag), och 2 st kortärmade pyjamasset till sommaren.
 
På tal om kläder som försvunnit på föris så var droppen igår när vi saknade fyra stycken tröjor. Hade inte hittat dem varken i hans låda, torkskåpet eller kvarglömt-tunnan. I morse pratade jag med en av pedagogerna vid lämning och bad henne utkik. Men sen tog jag en ny runda inne i kapprummet och hittade 3/4 tröjor, två i en namnlös låda och en i ett annat barns (dubbelkollade såklart att det stod Milos namn i tröjan så inte det barnet hade likadan haha). Så nu saknar vi "bara" en tröja och typ hundra par strumpor haha.. strumporna hade dock inte namn på så de ser jag väl som förlorade.. nu har jag skrivit hans namn på alla nya strumpor.
 
Ville unna mig något till mig själv men hittade inget. Funderade på att köpa fler böcker men kom på att det bara känns jobbigt att ha väntande böcker sen när jag inte kommer hinna läsa, så det får vänta. Hittade inga fina vårtröjor, tråkigt utbud i butikerna. För en gångs skull längtar jag efter nya jeans, har inte köpt det på år o dar.
 
Mina hjärtan
 
 
Så fort magen och graviditetskilona är borta ska jag köpa mig några nya par. Och göra mig av med gravidkläderna för gott, halleluja. Så skönt att våren är här nu så jag kan sluta använda den fula gravid-vinterjackan. Den var verkligen bara för funktion och inte för någon snygghet. Kan dock inte stänga vårjackorna över magen så får hoppas det inte blir någon mer kyla framöver haha.
 
Vi åt lunch på Klang, föreslog det eller foodcourten, och det var ett bra val kände jag. Mycket lugnare där. Jag tog en spicy taco chicken. Vi snackade bröllop (hon håller på och planerar sin dotters), resor och barn/graviditeter. En timme gick väldigt fort. Vi får se till att ses igen när jag är föräldraledig (kanske några månader in efter att den värsta sömnlösheten lagt sig hehe).
 
Köpte med mig en Starbuckslatte och tog bussen hem igen. Har hämtat ut ett paket från H&M där jag beställde nya sneakers till Milo och två par pyjamaser med fötter till lillebror i storlek 50. Hoppas han inte är så lång nu för då kommer de inte passa...

Kommentera inlägget här :