Förra helgen, countdown och barnvagnsservice

publicerat i Allmänt;
Helg igen då. Veckan har gått i full fart. Bara en heltidsvecka kvar nu, SÅ skönt. Nu är det verkligen nedräkning som gäller, för både mig och Tommy. Jag har typ fått stressmage på sistone.
 
Förra helgen på lördagen kom mormor förbi, vi firade henne lite i efterskott eftersom hon fyllt år. Hon hade med sig tårta. I present fick hon framkallade foton på Milo och ett fotoalbum. Hon föredrar det framför fotoböcker, och så gillar hon att pilla med det och sätta in fotona och sånt. Så det var en bra present.
 
Bus med mormor 💗
 
Milkshaken som mest bestod av grädde haha
 
Var en riktigt mysig lördag, vi kollade även på senaste Beck-filmen tillsammans (kolla tv tillsammans är något vi aldrig gör nu - finns inte tid haha) så det var riktigt härligt. Och jag lagade någon god HelloFresh-rätt som vanligt. Gillar verkligen att laga mat nu men det blir lite stressigt på vardagar eftersom jag fortfarande måste lägga mig så tidigt, så måste liksom laga mat samtidigt som jag jobbar. Oftast går det bra om inte någon typ vill ha ett spontanmöte haha.
 
I söndags gick vi till MOS med Alle och mötte upp Eva. Tog några glas på biorestaurangen, men för mig blev det bara en chokladmilkshake (utan rom), denna gång. Det blir nog ingen mer alkohol för mig på ett tag, mådde inte bra av det så kändes inte alls värt. Visst är det jävligt gott med en mojito men det finns annat gott också. 
 
En morgon när jag vaknade hittade jag detta busfrö liggandes på mage, superpigg och redo för lek 😂
 
Minns knappt veckan, får ta hjälp av kalender och bilder haha. I tisdags åkte vi in till stan med Milo för första gången, för att gå till BabyWorld och få barnvagnsservice. Allting såg bra ut, den var fortfarande i bra skick. Sen delade vi på en pho-soppa på Eatnam. Inte en särskilt harmonisk lunch då jag fick ta upp jobbdatorn och fixa en akut grej samtidigt som Milo också skulle äta, haha. Men ändå mysigt. Inte det ultimata stället med barnvagn dock.
 
Annars full rulle med jobb och hemmaplock, och Milo. Vi hade en riktigt bra natt då han sov igenom hela natten, men annars fortsatt ganska stökigt.
 
Brynta köfte med granatäppeltabbouleh - en av favoriträtterna mums
 
Fredagsfika
 
Igår började dagen lugnt, vi promenerade till Wayne's för att ta en fika och jag jobbade i soffan där över en latte. Riktigt mysigt faktiskt. Sen på eftermiddagen kom det in några stressiga sista-minuten-jobbgrejer samtidigt som jag nästan brände middagen haha. Så det blev rätt stressigt. Äta middag "sent" (alltså efter 17 haha), och sen köra igång nattningsproceduren.
 
Milo däckade så fort jag la ner honom, han hade hållit låda hela dagen haha. Så jag hann med att läsa typ två sidor och äta några rutor choklad innan jag också gick och la mig. Kollade telefonen en stund och sen somnade jag också som en stock. Ser fram emot en lugn helg. Att bara ta det som det kommer idag.