Helgen

publicerat i Allmänt;
Monday! Det är så nice att börja veckan med att vara föräldraledig. Lugnt och mysigt.
 
Helgen var bra. Förutom vädret då haha. Typiskt slutet-av-mars-väder. I lördags träffade jag Emma i MOS och vi åt lunch på den nya foodcourten. Denna gång åt jag pho-soppa. När vi ätit klart kom Tommy med Milo och Alle, de tog över vårt bord. Jag och Emma skulle fika men det var världens kö vid Starbucks. Jag försöker hålla mig till en kaffe per dag och ville köra en koffeinfri, men det blev inget. Men det var kul att ses själva och prata en stund.
 
När vi kom hem var jag tvungen att äta igen haha. PMS-hungern... Och så körde vi lördagsmys. Jag hann läsa ut en hel bok under dagen. Det går undan nu.
 
Min snygga hubs 💗
 
Igår hade vi barnvakt. Promenerade till Eva & John som skulle ta Milo ett par timmar medan jag och Tommy åkte till stan för att gå på lunchdejt. Först fick jag en våffla hos dem vilket var lagom för att hålla hungern i schack men inte för mycket för att förstöra aptiten inför lunch. Milo fick också smaka våffla.
 
Vi kom fram till att vi vill försöka köra en dejt i månaden själva, och gärna testa nya restauranger. Denna gång gick vi till Lilla Prag. Vitlöksbröd till förrätt, cevapcici för mig och schnitzel för Tommy, och så äppelstrudel till dessert. Så gott! Denna gång rejält mätt. Och var där strax efter att de öppnat så var bara vi och ett par till där, så lugnt och skönt. Man har det gärna lugnt och skönt när man har bebisfritt haha.
 
 
När vi kom tillbaka och hälsade på Milo som var i farmors famn, var det första som hände att han vände sig om haha. Ville hellre stanna hos farmor. Gullegris. De hade haft det hur bra som helst. Vi hade inte ens varit borta i tre timmar men kändes mycket längre. Vi kan nog helt klart vara borta längre framöver. Jag vill åka på spa snart! Det var snart ett år sen nu. Tror det var vid påsk förra året faktiskt.
 
Stannade kvar en stund och så promenerade vi hem i kylan. Det var verkligen bitigt kallt igår, jag var frusen hela dagen. Är så redo för vår nu. När vi kom hem vid fem var det dags att börja nattpreppa. Så skumt att natta Milo nu när det fortfarande är ljust. Trots persienner och mörka gardiner blev det ändå inte helt mörkt.
 
Och det var den helgen. Perfekt balans med mys, egentid och partid.