Våffla, sista BUMM, jobb & hemmadag

publicerat i Allmänt;
Veckan har gått asfort som vanligt, men känts lång ändå. Har haft fullt upp känns det som. Har känt mig stressad och har inte sovit så bra. Milo har fått sina första tänder och rullat runt i sängen mycket på natten.
 
I måndags promenerade vi till BVC för att möta upp Erica och lille Tore som hade tid där. Jag var en hel snögubbe när jag kom fram haha. Är så trött på snö nu... När de var klara tog vi en fika på Volta. Blev min vanliga meny; våffla, smoothie och kaffe. Blev inte så harmoniskt dock för Milo blev grinig, tror inte hann blev matad snabbt nog haha. Så jag fick äta våffla med en hand. Men vi hann prata lite i alla fall och tog lite sällskap på vägen tillbaka. Mysigt att ses, vi har inte setts sen Tore föddes.
 
Veckans godaste
 
I tisdags var jag jättetrött efter en av de sämsta nätterna någonsin, så blev bara en morgonpromenad med Sara och Alexander. Vi gick förbi Gottig och köpte semlor. Annars tror jag att jag ställde in resten av dagens to-do's för att prioritera vila.
 
I onsdags var det dags för BUMM igen, sista besöket troligtvis. Allt gick jättebra, ultraljudet på Milos huvud hade sett bra ut och han fortsätter följa sin kurva. Så nu kommer BVC få fortsätta följa upp, läkaren skulle bara kolla med vår ordinarie läkare som var sjuk. De är så trevliga och duktiga där. Barnläkare är helt klart min favoritsort av läkare hittills.
 
Torsdag-fredag var det jobb igen. Jobbade hemifrån båda dagarna. På torsdagen var det en del att komma ikapp med som trillat in mån-ons, som det brukar vara nu när jag jobbar halvtid. Så den dagen var lite stressig. Tur att vi hade takeout kvar från Chop Chop sen dagen innan så jag slapp laga mat, haha.
 
Tog en screenshot från kameran när vår älskling sussade så sött 😊
 
Igår var det lite lugnare jobbmässigt. Vi promenerade till Hallonbergen på lunchen för att hämta upp ett paket, t-shirten jag köpt till Tommy. Spanade lite i en ny matbutik som öppnat där med lite importprodukter. Hittade inget speciellt dock. Och så handlade vi på Coop och gick hem. Jag lagade fläskytterfilé med broccoli och potatis. Älskar mat man gör i ugnen, det är så bekvämt. Perfekt när man jobbar samtidigt.
 
Det blev en väldigt tidig kväll för både mig och Milo, skönt. Jag fick äntligen ihop 8 timmars sömn igen efter flera stökiga nätter med bara 6-7 h. Om jag inte kommer upp i minst 7 timmar så mår jag inte bra. Får mycket lättare ångest och blir väldigt stresskänslig.
 
Idag tar vi en lugn hemmadag, jag behöver återhämtning från veckan. Lite städning men mest chill. Jag ska försöka hinna läsa ut min bok (Milo har precis somnat för sin andra nap så ska fortsätta på den nu), och laga mat. Det är typ det som är på agendan. Så skönt. Det är kallt och blåsigt ute så känner mig inte sugen på att gå ut idag, det får bli imorgon.