Midsommarveckan

publicerat i Allmänt;
Måndag igen. Tre veckor kvar tills Tommy går på semester. Countdown haha. Jag känner mig så färdig med föräldraledigheten nu. Även om det ska bli sjukt jobbigt att lämna ifrån sig Milo på förskolan, separationsångest osv, så ska det bli så skönt att återgå till en normal vardag med jobb igen. Och någon annan som stimulerar honom hela dagarna haha.
 
Han är ett riktigt energiknippe nu. Det går typ inte att ta promenader när han är vaken längre för han vill ju vara uppe och röra på sig. Och på napsen vill jag ju läsa.
 
Förra veckan hände inte mycket alls, bara det vanliga hamsterhjulet; städa, laga mat, tvätta, handla, läsa när Milo sover. Träffade ingen förutom lite småsnack med någon mamma i förbifarten. Gick 2,5an i spåret med vagnen en gång, kort sträcka men riktigt jobbiga backar med vagn.
 
 
Vi körde AW på Angelo's både tisdag och onsdag i det fina vädret. Försökte få Milo att somna för natten i vagnen men det gick sådär, haha. Får se hur det går i Kroatien. Vi behöver nog ge det lite mer tid, gav upp rätt lätt för det var så nära hem.
 
På midsommarafton träffade vi Anna med familj. Vi möttes upp och gick till Överjärva gård för att kolla firandet där. Var inte så jättemycket aktiviteter, mest folk haha. Tog en korv och en fika, sen gick vi innan dansandet började. Tack o lov haha.
 
Hamnade på Winery Hotels takterrass. Har velat gå dit ett tag men aldrig blivit av. Nu var det toppenväder och inte så mycket folk däruppe. Milo hade massa yta att krypa runt på. Man var avis på de som badade i poolen. Blev ett glas där, cola för mig som vanligt. Barnen kröp/sprang runt.
 
Sen tänkte vi gå till Angelo's men det var abonnerat där, så satt bara på Veneto's lilla uteservering. Jag och Tommy åt inget där dock, utan grillade när vi kom hem istället. Mums! Jag är så färdig med pizza och snabbmat, äter inte det längre och har inget sug för det, har tappat det helt sen Milo föddes. Om inte burritos från Zócalo räknas. ;)
 
 
Midsommardagen gick vi till MOS. Top floor hade tyvärr stängt men vi handlade och satte oss på grekiska kolgrillens uteservering. En solig dejt medan Milo sov. Och så hängde vi hemma på balkongen, grillade igen. Tommy gjorde en fantastiskt god grillsallad med bl a grillad majs, tomat och avokado. Riktigt mysig hemmakväll. Nattningen gick bra också så jag hann läsa en stund på kvällen.
 
Igår var Tommy iväg på golf hela dagen så jag och Milo var ensamma. Gick och handlade som vanligt haha. Hade inte orkat göra några planer. Köpte några fler böcker (väntar även på ytterligare en beställning, nu från Bokus), och två par trosor från Hunkemöller. Och en islatte! Milo fick en fruktstång.
 
På kvällen när Tommy kommit hem och Milo somnat såg vi ett till avsnitt av nya säsongen av Black Mirror och delade på en pad thai. Det var inget vidare avsnitt dock, och Tommy sov bort en del av det haha.