Mellandagarna

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag. Jag är helt slut, haha.
 
Juldagen var vi bara hemma, var så trött efter julafton. Behövde packa upp julklappar och plocka undan. Annandagen kom William och Siri förbi en stund, och så tog vi en promenad till Coop.
 
Sen har jag jobbat f.r.o.m tisdag. I tisdags var vi på läkarbesök med Milo halva dagen. Jag satt och jobbade på Karolinskas knackiga gäst-wifi emellan, fick inte jättemycket gjort men bättre än inget. I onsdags hade jag massa jobb att ta igen. Igår eftermiddag promenerade vi till Sumpan, Tommy skulle vara flytthjälp till Eva och John som flyttat. Jag och Milo stannade en timme. Han lekte med farmor och jag drack en cola.
 
Trött kille somnade i sjukhuscaféet mellan läkarbesök 💗
 
Promenerade hem igen. Så skönt att gå där med podd och musik i öronen. Lagade mat när jag kom hem, HelloFresh mexikansk kycklinggryta. Sen var det dags att påbörja nattningsproceduren. Så det har inte blivit mycket egentid senaste dagarna, ska bli himla skönt med helg. Och nästa vecka jobbar jag bara tre dagar följt av fyra dagars ledighet.
 
Jag vill läsa ut min bok, har inte mycket kvar nu och den är såå spännande. Och så ska jag fixa med fotoboken för år 2022, den kommer bli tjock haha. Ska även framkalla massa foton i födelsedagspresent till Milos mormor, hon är oldschool och vill fortfarande ha foton att sätta in i album. Hon gillar ju att pyssla och fixa så det blir en kul grej för henne. Hon får inte nog med foton på Milo haha.