Bröllopsdag & sista semesterveckan

publicerat i Allmänt;
Sista semesterveckan nu då. Jag börjar jobba på fredag. Passar på att maxa egentiden nu.
 
I torsdags kom Miranda förbi. Vi tog en promenad, körde bokbyte som vanligt och tog en kaffe hos mig. Farmor kom också, hon ville följa med och hämta på föris. Det är såå mysigt att hämta, Milo blir så kramig när man kommer. Jag fick fyra böcker och Miranda tog med sig ett gäng från mig. Tommy har också fått en hel påse att ta med sig till Stadsmissionen, haha.
 
Men nu kommer läsandet gå betydligt långsammare, kommer inte ha så mycket tid nu när jag börjar jobba. Och så länge Milo ska envisas med att starta dagen kl.04 måste jag ju gå och lägga mig när han går och lägger sig. ;P
 
 
Fredag var en riktig chilldag. Var bara hemma, köpte med mig M&M's och Salta katten, låg i sängen och slökollade The Office. Var så seg och trött att jag inte ens orkade läsa. Nuu snackar vi semester, haha. Behövde inte ens laga mat för Tommy skulle göra sin underbara grillsallad.
 
I lördags var farmor barnvakt för vi skulle fira vår bröllopsdag, som egentligen är idag. Hon gick med Milo när han skulle sova och vi åkte till Odenplan. Åt på ett pizzaställe som hette 800 grader. Sjuuukt god pizza, jag tog en pepperoni. Jag gillar typ inte vanlig sunkpizza längre, och blir sällan sugen. Bara lyxpizza som gäller nu.
 
Efter det gick vi till Biljardpalatset och körde några rundor biljard (jag var den enda tjejen där haha). Jag vann 3-1. ;D Två av vinsterna var för att Tommy råkade ha ner åttan (klant), men fair game. Avslutade med ett glas på Brewdog. Var förbi Västermalmsgallerian där jag köpte två nya tesorter från Bönor & Blad, mums. Och så hittade vi nya Pepsi Max citron på Pressbyrån, älskar. I vanliga fall gillar jag Coca Cola framför Pepsi men just Pepsi citron är faktiskt godare än Cola citron. Fast inget slår en riktig Cola Light (vanlig) med en citronskiva och is. Helst utomlands i solen.
 
 
Milo fick middag hos farmor och sen promenerade vi hem. Han somnade dock på vägen, haha. Han är så kvällstrött nu. Så han vaknade ju tyvärr när vi var tvungna att klä av honom byxor och hoodie så han inte skulle bli för varm, men somnade om ganska fort. Så hann han få i sig välling också.
 
Igår hade vi bara en slödag hemma, var förkyld och såå trött. Nu börjar förskolevirusen. ;P Milo sov hela 2 h 40 min under sin nap, helt galet. När klockan var nästan 14 fick vi väcka honom till slut. Ändå somnade han som en stock vid 18 som vanligt. Snuttis.
 
Idag är han lite längre på förskolan. Vi har tidigare kört 9-14, idag börjar vi med 8-15. När jag lämnat handlade jag lite på ICA, gick hem och rensade golvet för att köra dammsugaren, städade undan lite, gick till MOS och handlade lite mer kläder till Milo (ett gosigt Nike-set, byxor och strumpor), åt på Joe & the juice (det var inte igår!), kom hem, körde igång en tvätt, städade mer, lagade mat och nu sitter jag här. Ska väl hinna ligga i soffan lite också.