Mauritius

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen efter över två veckor på Mauritius med hela familjen. Verkligen ett minne för livet och jag är glad att jag kunde följa med. Hade resan varit bara någon vecka senare, eller om jag blivit gravid en månad tidigare, så hade jag inte kunnat flyga.
 
Milo har verkligen varit en charmör och utvecklats otroligt mycket de här veckorna, det har varit så kul att se. Från att bara ha kunnat ett fåtal ord, mest "mamma", "pappa" och "bil", har han härmat allt och varit rena papegojan hela resan haha. Sååå gullig. Han är som en helt ny person. Min lilla kille.
 
Här kommer ett litet urval av bilder från resan:
 
Tommy skadade tån, han fick åka med hotellets doktor i ambulans till ett sjukhus (inte för att vi ringde ambulans men doktorn kom i en sån ;P) för att röntga den men visade sig att inget var brutet och såret läkte fint. Värsta servicen med skjuts tillbaka och allting, rena taxiservicen haha.
 
Käka lunch på katamaran
 
Resan hem var låång, tog nästan ett dygn från hotellet tills vi var hemma. Är fortfarande helt slut trots att jag sovit som en stock i två nätter.
 
Är en lättnad att vara hemma igen, det var inte optimalt att resa så sent i graviditeten och man var ju lite nervös att något skulle hända. Så skönt att bebisen rörde sig mycket när man inte bara kan åka in på kontroll 10 minuter bort.
 
Vi var såklart vrak när vi kom hem vid 15 i tisdags, men orkade köra en tvätt, fixa mat och bada Milo. Sen däckade allihopa vid 18 haha.
 
Igår var första dagen tillbaka på förskolan för Milo. Första lämningen var som väntat väldigt jobbig, hörde honom skrika "mamma" halva vägen hem. :'( Men när vi kom och hämtade sen var han superglad och hade haft det jättebra. Det skänker mig tröst idag då lämningen var precis lika jobbig som igår. Efter jullovet tog det någon vecka innan det stabiliserade sig, räknar med samma nu.
 
Var även hos barnmorskan igår för kontroll igen, de är tätare nu mot slutet av graviditeten. Allting såg bra ut äntligen så det var himla skönt. Magen har en ny kurva som den följt sen sist. Den startade på 1 cm större än med Milo men är nu 1 cm mindre än med Milo i samma vecka. Har även gått ner i vikt på semestern (otippat nog haha) så är på exakt samma vikt som samma vecka i förra graviditeten, trots att jag gick upp i vikt mycket fortare denna gång.
 
Idag är jag ännu tröttare än igår så har inte orkat någonting förutom att köra en tvätt. Ska försöka orka bära ner väskorna till källaren åtminstone. Och plocka undan lite.