Barnmorskan & ett till tillväxtultraljud

publicerat i Allmänt;
Shit den här veckan flög förbi. Nu är det i och för sig bara torsdag men ändå. Nu ska man lyckas underhålla en toddler hemma i fyra dagar. ;) Påsklov!
 
Måndag var slö hemmadag, var fortfarande dålig i magen och väldigt trött. Tisdag var bättre. Tog bussen till MOS och hämtade ut nytt recept på illamåendemedicin, yet again. Letade efter Bluey-leksaker till Milo men de hade inga på varken Lekia eller XS. Sen kom Tommy hem med ett sånt gosedjur som han hittat på ICA Maxi, haha. Annars består hemmadagarna av att laga mat, tvätta, plocka, slökolla Scrubs och läsa, typ.
 
Igår var det dags för mitt extra barnmorskebesök för att mäta magen igen. De tyckte t.o.m den var mindre än förra veckan (var två olika som mätte) så hon skickade en remiss för tillväxtultraljud på Karolinska då barnmorskemottagningen hade för långa väntetider just nu.
 
Tommy skulle göra ett jobb i Solna C så han hämtade upp mig. Jag handlade lite på Rusta och sen tog vi en fika på Wayne's innan jag fick skjuts hem. Redan när vi kommit till Solna C så ringde KS och sa att de hade en tid för ultraljud idag. Skönt att få det innan påskhelgen.
 
 
Idag fick vi turligt nog (frågade igår) lämna tidigare, vid 7.30, för jag hade ultraljudet vid 8 och Tommy hade ett tidigt jobbmöte. Fick skjuts av Eva som också skulle till KS. Ultraljudet gick bra, han är en liten bebi beräknad på ca 2,6 kg just nu, men inom normalspannet fortfarande. Och allt annat såg bra ut. Var svårt att mäta huvudet dock för han ligger så långt ner. Det känns haha.
 
Kom hem, handlade, lagade lite mat till killarna till middag. Tog en sväng till källaren men fick bara med mig bärselen och några enstaka plagg, allt annat är totalt begravt under massa tunga grejer så jag får inte med mig mer själv..
 
Sen var det dags för lunch med Anna. Tog mig till hennes kontor och så gick vi till en grekisk restaurang i närheten. Var typ ett halvår sen vi sågs också, sjukt vad tiden går. När man var ung sågs man typ varje vecka och nu är det inte ovanligt att det går ett halvår haha. Helt galet. Var helt slut och magen spände som den ofta gör nu, tog en bolt hem för 58 kr.
 
Men jag har inte haft några mer förvärkar på hela veckan, skönt. Hoppas han vill stanna inne till minst efter påsk. Vill gärna att han tjockar på sig lite till plutten.