Andra halvan av veckan & sjukstuga

publicerat i Allmänt;
Då var det fredag och vi är förkylda, Tommy och jag. Tror det blir svårt att inte smitta Milo också. Har bävat för hans första förkylning. Den vill man ju gärna skjuta upp så länge som möjligt. Så idag blir det bara att slappa. Jag blir så sjukt energilös och hungrig när jag är förkyld. Gärna på onyttigheter också haha. Men orkar inte bry mig just nu, man får väl tröstäta lite.
 
Har varit en seg vecka i övrigt. I onsdags orkade jag inte åka in till kontoret eftersom det var en så lång dag i tisdags med bvc och de långa promenaderna med vagnen i snön. Var helt slut haha. Men jag kom ut en timme själv på lunchen, gick till apoteket för att handla miniderm-kräm till Milo som har blivit jättetorr på armarna, och sen förbi Coop.
 
Tröttnar aldrig på sovbilder, han är ju så underbar 😍
 
Var skönt att komma ut i friska luften, hann lyssna på både release radar och ett poddavsnitt. Det är så skönt att lyssna på poddar om föräldraskap och att alla går igenom samma sak, men såklart med olika förutsättningar, styrkor och svagheter.
 
Igår gick vi bara till Coop, alla tre, och Tommy köpte några öl på Systemet. Ville köpa såpbubblor till Milo men de hade inga. Får typ prestationsångest av att behöva aktivera och stimulera honom mer och mer. Men vi fick hem en rolig dansande och härmande kaktus som vi beställt, haha. Den tycker han är rolig. Men det blir ännu roligare sen när han pratar mer för den härmar ju ljud. Han kan hålla låda, särskilt på kvällarna, men när vi tog fram kaktusen så blev han paff och helt tyst haha.
 
Något som är kul är att jag börjat kolla serier igen. Både på morgonen och kvällen, igår tokdäckade Milo redan vid 18.20 så jag hann se 3 avsnitt innan jag blev gå-och-lägga-mig-trött. 😃 Samt igår och idag på morgonen har jag hunnit se ett avsnitt när han tagit sin första morgon-nap innan jag börjat jobba.
 
Gårdagens HelloFresh, äppelburgare muuums
 
Har sett de två första avsnitten av säsong 11 av American Horror Story. Tyvärr inte alls imponerad hittills. För det första så är storyn ganska trist. För det andra är den inte alls läskig och har ingen klassisk AHS-känsla alls. Kommer fortsätta kolla så får vi se om det lyckas bli bättre. Känns som att de flesta skådisarna man gillade bäst i AHS har försvunnit också; Sarah Paulson, Jessica Lange, Evan Peters.
 
Och så har jag hunnit se typ halva sista säsongen av Dead to Me. Hade glömt hur kul det vara, satt och fnissade framför TV:n igår kväll haha. Med en kopp te och en delicatoboll. Så njutbart. Sen gick jag och la mig kring 20 i vanlig ordning, scrollade lite, kollade på Milo i kameran och saknade honom. Han sov bra fram till 4, då fick jag stoppa in nappen en gång i halvtimmen tills han skulle upp vid 6 heh. Tog över då eftersom Tommy sover så djupt då och inte vaknar (och jag har hunnit sova rätt länge då). Men jag hann få ihop 8 timmar.
 
Så blir man förkyld på det och trött ändå... men trött på ett annat sätt. Mystrött som jag kallar det.