Veckan: Utefrukost, workshop, promenader & gräsis

publicerat i Allmänt;
Sunday morning. Idag sov Milo ända till 5 så jag fick sovmorgon, haha. Annars brukar han vakna runt 4.30. Good fun.
 
Veckan som gått då. Mån-tis var jag föräldraledig. Hände inte särskilt mycket dessa dagar. Orkade typ inte planera något heller. Var trött som vanligt haha. I måndags tog jag en längre prommis på eftermiddagen och lyckades faktiskt få Milo att sova en timme utomhus, trots att det gick förbi lövblåsare och skit. Det är så mycket oväsen ute. Drömmen är ju att han ska sova lika bra utomhus som inomhus. När sommarvädret kommer vore det underbart att typ sitta ute och läsa bok under hans naps. Får hitta något lugnt ställe med inte så mycket oljud. Kanske vid Ulriksdals slott, det är så mysigt där med caféet. Åh längtar efter sommaren.
 
 
Både onsdag och torsdag var jag inne på kontoret, inte heldagar dock. Onsdag förmiddag fram till lunch. Vi började med en teamfrukost på Nybrogatan 38. Så mysigt och gott. Var avundsjuk på en kollegas cappuccino dock hehe. Blev grönt te för mig som också var gott, och färsk apelsinjuice mums. Och en frozen smoothiebowl. Skulle tagit något mer till dock för den var lite liten. Vi pratade om lite allt möjligt, inte jobb vilket var skönt hehe.
 
Torsdag var jag inne på eftermiddagen. Vi hann handla på Coop och jag åt thai-takeoutrester från dagen innan till lunch innan jag åkte. Sen hade vi en workshop på kontoret 13-17. Tur att jag hade sovit bra på natten för annars hade jag nog somnat haha. Fick hålla in några gäspar mot slutet. Inte för att det var tråkigt men att sitta på en workshop sådär i flera timmar. Tur att vi skulle diskutera i grupper. Och så fick vi Piggelin och chokladbollar till fika. Piggelin kommer alltid påminna mig om förlossningen, åh. Fina minnen. Jag hann komma hem och vara med Milo en liten stund innan det var nattningsdags.
 
Fredag morgon åkte Tommy till Göteborg för att spendera helgen där med några vänner. Så hela helgen är jag och Milo själva. Det har hittills - peppar peppar - gått väldigt bra. Han har varit lätt att underhålla, enkla nattningar och sovit bra på nätterna. En barnlek jämfört med när Tommy var i Amsterdam när Milo var två månader.
 
Jag jobbade ju i fredags också men var rätt lugnt tack och lov. Vi tog en sväng till MOS och handlade lite också. Min enda sociala kontakt var ett digitalt möte med en kollega (medan Milo kröp runt på golvet) och en anställd som hjälpte mig väga en grej på ICA, haha.
 
Igår hade vi en mysig dag. Jag kollade på sista säsongen av Workin' Moms under Milos naps, som jag hann se klart på två dagar. 13 avsnitt men rätt korta. Var perfekt att hänga tvätt samtidigt. Förena nytta med nöje. Annars vägrar jag göra sånt tråkigt som hänga tvätt när han sover. Det är MIN tid.
 
Lyxfrulle
 
På eftermiddagen kom Anna förbi på en fika. Hon hade med sig massa leksaker och pyjamasar till Milo. I storlek 92, så perfekt. Vi hade upp till storlek 80 som han har nu och nån enstaka större som han fått av mormor. Och nu har vi alltså massor i nästa storlek. Har inte behövt köpa kläder till honom på hur länge som helst typ. Nu måste man väl börja fundera på sommarkläder snart. Men inte riktigt än, är lite osäker på storleken. Vi har BVC om två veckor, så tänkte att jag ser hur lång han är då så kan man avgöra utifrån det. Men kanske bra att köra på storlek 92 så det räcker hela sommaren.
 
När hon åkte hem var det bara någon timme kvar till nattningen. Jag åt kycklingsallad till middag, Milo fick ett litet kvällsmellis och sen var det dags att natta. Han somnade nästan prick efter ett vakenfönster på fyra timmar. Det är såå skönt när man inne i en så stabil period när man vet hur långa hans vakenfönster är. Njuter av det tills han ändrar mönster igen hehe. Jag tänkte hinna lyssna på en podd innan jag själv somnade men somnade innan den var slut haha.
 
Har sovit 3 vs 5 timmar i sträck i natt så känner mig rätt fräsch. Än så länge i alla fall.