Sommarlov! Testvakteri, glass, jobb på uteservering & mormorbesök

publicerat i Allmänt;
Nu har jag sommarlov. Har jobbat mina sista dagar på jobbet, nu är jag ledig fram till september. Ska bli skönt även om jag kommer sakna lite att jobba. Men ska njuta av den här sista tiden på heltid med Milo. Det har gått så himla fort.
 
I måndags var det varmt. Vi skulle ta en mysig promenad runt Råstasjön tänkte jag, det var ett tag sen. Hämtade först ut ett paket i Hallonbergen. Tyvärr var Milo grinig nästan hela promenaden så det blev inte så njutbart som jag tänkt. Det är ovanligt att han inte trivs i vagnen, vet inte om det var värmen eller nåt. Så när vi kom hem var jag helt slut, fick trösta mig med nya Magnum och en croissant trots att det bara var måndag, haha.
 
 
I tisdags tänkte jag inte upprepa samma misstag. Blev lite av en städdag. Så skönt att få ordning hemma igen, hatar kaoset som uppstår emellanåt. På andra napen gick vi ut, parkerade honom i skuggan och satte mig själv i solen på vår innergård och läste. Så mysigt! Så tänker jag att hans naps kommer spenderas i sommar. Med en bok i solen. Bästa. När han vaknade gick vi till Coop och handlade och det var den dagen, i stort sett.
 
Onsdag var typ årets varmaste dag hittills, och då satt jag instängd framför datorn HEELA dagen. :( Var testvakt åt kandidater som skulle göra övervakad (digital) testning. 8-17, hade bara jättekorta pauser samt en mellan 13.00-13.45 då jag hann äta och läsa lite. Hade sjukt ont i ryggen och öronen efteråt, efter att ha haft headset på hela dagen. När jag var klar hann var det direkt över till att natta Milo, sen var jag tvungen att vara uppe en timme och fixa lite innan jag också fick gå och lägga mig. Helt slut.
 
Torsdag var en mer "normal" jobbdag. Åkte till kontoret på förmiddagen och fixade det sista på plats, var tyvärr inte så många kolleger inne dock. Var så himla skönt att ha en ordentlig skärm. Måste börja låna Tommys skärm i höst de dagar jag jobbar hemma.
 
Nya presenter från mormor
 
Bakat cookie dough balls med bara "bra" ingredienser, ett till Womensync-recept. Goda och riktigt mäktiga så räcker med typ en!
 
Vid lunch mötte jag upp killarna i Sumpan. Satt på The Public med en cola och jobbade i en soffa där, så himla nice. Lite osocialt men efter en stund kom Eva förbi så kunde de tjattra över en öl tillsammans (ja inte Milo då haha, han fick nöja sig med vatten). Köpte med oss varsin macka från Subway och promenerade sen hem, jag var vrålhungrig så åt den i farten haha.
 
Fredag var en till testvaktsdag framför datorn. Fullt ös sista dagen. Skickade killarna till MOS för att handla grejer, jag fick snacksdadlar, croissanter (har lite av en croissant-period just nu ja) och en burrito från Zócalo som var svingod. Var så trött när dagen var slut, hade inte sovit så bra heller. Så det var riktigt skönt att få stänga ner och aktivera min auto-reply på mailen som ska vara där till september.
 
Igår kom Milos mormor. Hon hade med sig massa saker till honom som vanligt haha. Leksaker och lite sommarkläder. Vi bjöd på kaffe och fika, de lekte och jag hann både hänga tvätt, bädda rent och baka. När hon åkt skulle Milo sova så vi promenerade till Brödernas där vi satt i solen och åt varsin burgare. Jag med en side salad. Var inte ens avis på Tommys pommes. Det man avvänjer sig från kanske man inte längre blir sugen på? Det är i och för sig fas 2, får se om jag känner samma under pms sen haha.. Men det var i alla fall jättemysigt, han sov under hela tiden där så vi kunde sitta och prata ostört.
 
 
På vägen hem köpte vi med oss varsin glass från ICA och sen hade vi en jättemysig kväll. Milo var sitt bästa jag, roade sig själv med att krypa runt och jaga en boll hemma. Det är så skönt när han roar sig själv så man hinner plocka och städa haha. Sen la vi oss i sängen alla tre och busade. Han älskar att busa runt i vår säng. Och så fick han ett bad och så var det nattinatt.
 
Jag låg och scrollade en stund när han somnat men somnade ganska snabbt jag också. Även om han sover ganska bra på nätterna nu så är jag fortfarande så trött av att vakna vid 4 varje morgon. Men idag fick jag faktiskt sovmorgon till 5! Milos morsdagpresent till sin mamma haha.